Detachering Zwolle

Detachering Den HaagWij zijn Werkum. Een deskundig detachering- en adviesbureau met onder andere een vestiging in Zwolle. Voor zowel kandidaat als opdrachtgever in de bouwsector kunnen wij veel betekenen. Wij stimuleren duurzame projecten en werken samen met Archipunt, een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. Graag koppelen we de juiste projecten aan de juiste professionals. Onderstaand kun je lezen voor welke opdrachten wij jou een baan kunnen bieden en welke kandidaten wij beschikbaar kunnen stellen voor opdrachtgevers.

Vacatures

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, hebben wij veel vacatures te bieden. We zoeken momenteel onder andere een Projectleider Beton- en Waterbouw, een Junior AutoCAD tekenaar en kandidaten om de opleiding tot Bouwkundig Constructeur te volgen. Dit laatste is een traject waarbij je gewoon geld verdient tijdens je opleiding. Op onze website werkum.nl vind je de lijst met vacatures inclusief uitgebreide functieomschrijvingen. Als je opgenomen wilt worden in ons bestand van detachering Zwolle als kandidaat, kun je via de sollicitatiebutton je CV en motivatiebrief versturen aan ons. Wij zouden dan graag een kennismakingsgesprek met je voeren om rekening te houden met je persoonlijke loopbaanwensen.

Opdrachten

Wij kunnen kandidaten beschikbaar stellen voor uiteenlopende opdrachten. Bij detachering Zwolle staan professionals ingeschreven met ervaring en deskundigheid. Aan de hand van jouw wensen als opdrachtgever kunnen we potentiële kandidaten selecteren die de kwaliteiten in huis hebben om een bepaalde functie te vervullen. Voorbeelden van opdrachten waar wij kandidaten voor kunnen uitlenen zijn arbitragezaken, nulmetingen en ontwerpen. Je kunt een heel project aan ons uitbesteden of een deel van het project. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen als je van onze diensten gebruik wilt maken. Mail ons via info@werkum.nl of bel ons op 050 3119706. Wij voeren graag een gesprek met je om het project, waar jij kandidaten voor zoekt, te doorgronden.