Detachering Utrecht

Detachering UtrechtWerkum is jouw regionale partner in Utrecht als het gaat om detachering. Wij beschikken over een groot netwerk waar we zowel kandidaat als opdrachtgever mee van dienst willen zijn. Ons specialisme ligt in de bouwsector, waaronder de gebieden ruimte, civiel en duurzaamheid. De technische adviseurs van Werkum helpen je graag bij het vervullen van de vacatures voor jouw project door professionals. Wij zijn de verbinding tussen vraag een aanbod, tussen kandidaat en opdrachtgever. Werkum detachering Utrecht zoekt graag contact met medewerkers die een nieuwe stap in hun carrière willen maken. Er zijn bij ons genoeg doorgroeimogelijkheden en we hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren naar de volgende stap

Detachering Utrecht heeft een breed netwerk van opdrachtgevers die naar jou op zoek zijn. Je kunt via de vacatures op onze website solliciteren, maar ook een aanvraag doen om in ons bestand te worden opgenomen. Dan nemen we contact met je op wanneer er een passende functie vrij komt. We voeren graag een kennismakingsgesprek om een goed beeld van je te krijgen. Tegelijkertijd kun je tijdens de kennismaking je ambities aan ons bekend maken. Heb je door middel van ons een mooie functie gevonden? Dan kun je altijd nog een opleiding doen naast je betaalde baan. Je kunt je bijvoorbeeld laten omscholen naar constructeur.

Loopbaanbegeleiding

Professioneel zijn we als detachering Utrecht niet alleen in het koppelen van kandidaat en opdrachtgever, maar ook in loopbaanbegeleiding. Bij ons kun je trajecten van drie maanden tot een halfjaar volgen. Tijdens dit traject is er persoonlijke aandacht om jouw ambities te verwezenlijken door te oefenen met praktijkopdrachten en reflectiegesprekken. Zo kun je beter zicht krijgen op de vervolgstappen die je in je loopbaan kunt nemen. Via onze website werkum.nl kun je meer informatie vinden over de loopbaanbegeleiding die wij je bieden. Je kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 050 3119706 of via info@werkum.nl.