Detachering Rotterdam

Detachering RotterdamHeb je een groot project waar je de juiste professionals maar niet voor kunt vinden? Wij zijn Werkum, gespecialiseerd in detachering van specialisten in de bouwsector. Detacheringsbureau Rotterdam bevindt zich op twee plekken, namelijk in het Rotterdam Brainpark en Rotterdam Centrum. Door onze samenwerking met Archipunt kun je uiteenlopende opdrachten en projecten aan ons uitbesteden. Wij staan voor je klaar als je kandidaten zoekt om een ontwerp te maken, om de directievoering uit handen te nemen of thermische onderzoeken te doen. We zijn uniek door ons brede en specialistische aanbod van professionals.

Meer dan detachering alleen

Werkum detacheringsbureau Rotterdam biedt je ook de mogelijkheid om een assessment te laten plaatsvinden om de kwaliteiten van potentiële kandidaten in kaart te brengen. Zo kunnen we de intelligentie en kwaliteiten van een persoon op meerdere vlakken testen. Als opdrachtgever krijg je een goed beeld van hoe een kandidaat zal functioneren in jouw bedrijf of organisatie. Werkum kan psychologische onderzoeken op maat maken, afhankelijk van welke aspecten jij in kaart wilt laten brengen. Dan ben jij er zeker van dat je de meest geschikte kandidaat van ons kan lenen. Het is tevens bij ons mogelijk om een medewerker na een jaar kosteloos in dienst te nemen.

Coaching

Zoek je niet zozeer medewerkers, maar zou je een leidinggevende van een huidig project meer willen laten coachen? In dit geval kan onze detachering een kort en intensief persoonlijk coaching programma aanbieden. De nadruk ligt op probleemsituaties uit de praktijk in de huidige werksituatie. De inhoud van het programma stellen we af op de ontwikkelingsbehoeften van werknemer en werkgever. Door het opstellen van leerdoelen kan er getoetst worden of er daadwerkelijk vooruitgang is geboekt. Kijk op de website werkum.nl voor meer informatie over coaching van leidinggevenden. Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons aanvragen.