Detachering Leeuwarden

Detachering LeeuwardenWerkum is de regionale partner in Leeuwarden als het gaat om inhuren van personeel. Wij zijn een detacheringsbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van bouw & civiel en ruimte & duurzaamheid. Als detachering kunnen professionals leveren op het gebied van directievoering en bouwbegeleiding, maar ook voor gebouwbeheer en meerder jaren onderhoudsplannen. Heb je een bouwproject, maar nog niet de juiste persoon gevonden die nauwkeurig aan de uitvoering bijdraagt? Dan zou detachering Leeuwarden graag kennis met je maken om dit voor je te regelen. Het wervingsproces uit handen geven, levert jou meer tijd op om je met andere belangrijke zaken rondom je project bezig te houden.

HR- interim

Wil je tijdelijk een human resource functionaris inschakelen om het een en ander op orde te brengen in jouw bedrijf? Of is er uitval van je eigen hr manager? Dan biedt Werkum detachering Leeuwarden een uitkomst. Via ons kun je een of meerdere dagen per week een hr professional inhuren om bijvoorbeeld een salarisgebouw te ontwikkelen of een plan van aanpak voor de reductie van ziekteverzuim op te stellen. Onze professionals hebben verschillende expertise gebieden en de nodige ervaring om voor jouw bedrijf een deskundig steun te zijn.

Assessment

Je kunt bij Werkum ook een psychologisch onderzoek aanvragen voor kandidaten. Op deze manier krijg je inzicht in de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van een potentiële werknemer. Medewerkers krijgen dan online tests en praktijksituaties voorgeschoteld, zodat je kunt zien hoe een kandidaat functioneert. Detachering is bij Werkum dus veel meer dan alleen een aanbod van kandidaten, je weet ook meteen hoe groot de kans op succes is met een bepaalde kandidaat. Zo houden we niet alleen de ontwikkeling van de medewerkers in het oog, maar ook de succesfactor van jouw bedrijf. Zo voorkom je teleurstellingen. Op onze site werkum.nl kun je contact met ons opnemen.