Detachering Friesland

Detachering FrieslandBen je op zoek naar werk in de provincie Friesland? Detacherings- en hr adviesbureau Werkum kan jou vele mogelijkheden bieden op het gebied van de bouwkundige en civiele sector. Door ons grote netwerk van opdrachtgevers, beschikken wij over een groot aanbod van bouwkundige projecten. Onze detachering hecht niet alleen waarde aan het koppelen van projecten aan werknemers, maar ook aan de persoonlijke groei en loopbaan van werknemers. Wij vinden het belangrijk dat de baan bijdraagt aan jouw eigen doelen. Jouw loopbaan en jouw belangen staan bij ons centraal. Dat maakt ons uniek. Werkum detachering Friesland hecht waarde aan prettige en langdurige samenwerking met jou als kandidaat.

Hoe gaat het te werk?

Na een kennismakingsgesprek kunnen wij op basis van jouw profiel en het beeld van jouw toekomstige loopbaan, op zoek gaan naar een passende opdrachtgever. We beschikken over een breed netwerk van werkgevers die naar jou op zoek zijn. Dit kan gelden voor arbitrage zaken, nulmetingen of het maken van ontwerpen. Detachering Friesland hecht waarde aan het kunnen blijven ontwikkelen van jezelf. Je kunt zelfs een opleiding volgen om jezelf op bepaalde expertises door te ontwikkelen. Op de website wordt bijvoorbeeld de opleiding ‘Van Bouwkundig of Civiel technisch ingenieur naar Constructeur’ aangeboden. Werkum werkt samen met verschillende opleidingsinstituten. Onze loopbaanbegeleider kan jou helpen om je doelen te realiseren.

Vacatures?

Onze website werkum.nl staat vol met vacatures in Friesland. Neem gerust een kijkje, de kans is groot dat er een baan tussenstaat die jou op het lijf geschreven is. Wij kunnen als detachering Friesland je op een transparante en eerlijke wijze in contact brengen met de werkgever. Werkum is partner van Archipunt, een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau, waardoor veel opdrachtgevers projecten uitbesteden aan ons. Daarom is er altijd vraag naar kandidaten om uiteenlopende vacatures in te vullen. Neem contact op via het contactformulier op de website als je geïnteresseerd bent. Wij helpen je graag verder.