Detachering Eindhoven

Detachering EindhovenWerkum is actief in Eindhoven als detacheringsbureau, maar ook op het gebied van opleidingen en hr advies. Wij hebben ons gespecialiseerd in de sectoren Bouw, Civiel, Ruimte en Duurzaamheid. Wij zijn constant op zoek naar medewerkers die graag bij willen dragen aan een mooi project, wat ook nog eens een boost aan hun loopbaan geeft. We zoeken professionals op mbo, hbo en wo niveau. Opdrachtgevers besteden soms hele projecten aan ons uit, dus we kunnen jou veel vacatures bieden. Werkum detachering Eindhoven zou graag met jou in contact willen komen om vervolgens samen met jou een plan voor een prachtige loopbaan op te stellen. Zo werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en blijf je genoeg uitdaging in het werk houden.

Opleiding bij ons volgen

Ben jij een persoon met ambities? Zou je jezelf over een aantal jaar op een bepaalde positie willen zien? Dan kan onze detachering Eindhoven je helpen om je doelen te verwezenlijken. Je gaat elke dag met plezier naar je werk, omdat jouw loopbaanwensen waar worden. Momenteel biedt Werkum je twee opleidingen aan, in samenwerking met verschillende erkende opleidingsinstituten. Het opleidingstraject van Revit Modelleur bestaat uit vier trainingen. Het traject duurt vier maanden, zodat de leerstof meteen in de praktijk kan worden toegepast. Zie onze website werkum.nl voor meer informatie over deze opleiding.

Contact opnemen met ons

Wij zijn een transparante detachering, waar je niet voor verrassingen komt te staan. Het belang van de kandidaten wegen voor ons net zo zwaar als die van de opdrachtgevers. De persoonlijke wensen van de kandidaat wegen nog zwaarder. Wij willen graag dat de kennis van medewerkers aansluit op de toekomst en dat ze hun kwaliteiten kunnen blijven ontwikkelen. Bel ons op 050 3119706 om vrijblijvend meer informatie te krijgen over onze opleidingen en cursussen. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.