Detachering Drenthe

Detachering DrentheWerkum heeft ook een detacheringslocatie in Drenthe. Wij nemen voor opdrachtgevers het hele wervings- en selectieproces uit handen bij het opstarten van een nieuw project. Onze detachering is gespecialiseerd in de sectoren Bouw & Civiel en Ruimte & Duurzaamheid. Onze technisch adviseur zorgt ervoor dat de vacature voor jouw project door een professional wordt ingevuld. Er is zelfs de mogelijkheid om een werknemer na een jaar kosteloos in dienst te nemen. Werkum kan ook de wens van je medewerkers vervullen om hun ambities te verwezenlijken. Ons detacheringbureau biedt opleidingen en cursussen aan om de kennis van je medewerkers aan te laten sluiten bij de markt.

Opdracht uitbesteden

Naast het invullen van vacatures, is Werkum ook bereid om een opdracht geheel uit handen te nemen. Wij verzorgen onder andere opleveringskeuringen, thermische onderzoeken en gebouwopnames voor VVE. Voor een opdracht selecteren wij ervaren deskundigen uit ons eigen netwerk, zodat de vacatures snel zij vervuld. Jij kunt zeker zijn van een prettige en vertrouwelijke samenwerking en een goede uitvoering van je project. Onze expertise combineren wij graag met jouw opdracht, omdat wij duurzaamheid willen stimuleren. Bij onze detachering Drenthe zijn flexibele contractvormen mogelijk.

Contact

Bij detachering Drenthe kun je ook human resources interims inschakelen om functioneringsgesprekken te voeren of het wervingsproces uit handen te nemen. Wij hebben tevens een breed aanbod aan coaching en assessment voor je werknemers. Wij zijn partner van Archipunt, een bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. Wij maken graag verder kennis met je. Liever een locatie dichter in de buurt? Werkum heeft vestigingen door heel het land. Bezoek onze website werkum.nl voor meer informatie over onze diensten. Op de website vind je ook het aanmeldformulier voor verschillende opleidingen of cursussen.