Detachering Den Haag

Detachering Den HaagWerkum is een detachering- en hr adviesbureau met locaties door het hele land. Wanneer je een bedrijf in de buurt van Den Haag hebt, en je behoefte hebt aan een Human Resource Interim professional, kan Werkum je van dienst zijn. Zelfstandige ervaren professionals kunnen een arbeidsvoorwaarden opstellen of functioneringsgesprekken voeren. Als detachering kunnen zelfs de hele werving en selectie van nieuwe kandidaten overnemen. Wij lenen alleen zeer zorgvuldige en adequate personen uit. Voor meer informatie kijk je op onze website werkum.nl. Daar staan voorbeelden van taken die onze Human Resource Interim professionals zoal op zich kunnen nemen.

Coaching en assessment

Voor zowel leidinggevende als potentiële kandidaten vind Werkum het ontwikkelen van kwaliteiten erg belangrijk. Een leidinggevende kan daarom door ons gecoacht worden om vaardigheden te ontwikkelen die de positie versterken. Na een intakegesprek worden de behoeften van de leidinggevende verduidelijkt en worden er leerdoelen opgesteld. Een assessment kan juist weer handig zijn bij het werven van personeel met kwaliteiten die aansluiten bij de openstaande functie. Natuurlijk wil je als opdrachtgever de beste kandidaat. Het assessment is een middel om dit uit te zoeken. Na een kennismakingsgesprek kunnen wij aan de slag met het vinden van de kandidaat die het beste in de functie past.

Loopbaanbegeleiding

Naast het doen van een assessment van potentiële kandidaten, kunnen we ook huidige werknemers iets aanbieden. Een voorbeeld hiervan zijn onze opleidingen, maar ook ons loopbaanbegeleidingstraject. Detacheringsbureau Den Haag kan kijken naar de competenties die een medewerker heeft opgedaan en of hij bereid is om verder te ontwikkelen. Door middel van praktijkopdrachten en een oriëntatie op de arbeidsmarkt kunnen we de medewerker verder helpen in het vormgeven van de loopbaan. De duur van het traject is drie maanden tot een half jaar. Op de website werkum.nl vind je meer informatie over de loopbaanbegeleiding.