Detachering Assen

Detachering AssenZoek je een uitdagend detacheringsproject in Assen? Werkum is een professioneel detacheringsbedrijf en wij bemiddelen voor vacatures door het hele land. Werkum Assen detacheert professionals in de sectoren Bouw & Civiel en Ruimte & Duurzaamheid. Wij beschikken over een groot netwerk waar we zowel kandidaat als opdrachtgever mee van dienst willen zijn. Of het nu gaat om een bouwtechnische keuring of directievoering over een bouwkundig project, Werkum Assen staat voor u klaar om de juiste professional op de juiste opdracht te detacheren.

Werkum biedt meer

Naast het in contact brengen van kandidaten en opdrachtgevers in de sectoren bouw en civiel, biedt Werkum Assen ook diverse opleidingstrajecten aan voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Verder wordt je als professional van Werkum persoonlijk begeleidt door een van onze loopbaanadviseurs. We gaan dan met je in gesprek over de ontwikkeling van je persoonlijke en professionele competenties. Door middel van reflectiegesprekken laten we je nadenken over hoe je je competenties verder kunt ontwikkelen. Wat past wel en niet bij je? We kunnen je ook begeleiden bij het ontwikkelen van je sociale en communicatieve vaardigheden. Door middel van praktische opdrachten en feedback leert een leidinggevende beter om bijvoorbeeld moeilijke gesprekken met medewerkers te voeren. Er is tijdens deze coachingsgesprekken veel oog voor de praktijk en/of de werksetting van de leidinggevende.

Kernpunten

Ons detacheringsbureau hecht waarde aan een vertrouwelijke band met de medewerker en onze klant, waarbij met alle belangen rekening wordt gehouden. Het unieke aan Werkum is dat we je persoonlijke groei laten samengaan met de ontwikkeling van je loopbaan. We hechten waarde aan wat jij wil, wie je bent en wat je kunt. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de sectoren bouw en civiel of de volgende stap in je loopbaan wilt nemen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt op de werkum.nl meer informatie vinden over Werkum en de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van detachering, projecten, opleidingen en human resource advies. Ga vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons aan.