Detachering Arnhem

Detachering ArnhemBen je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je eindelijk je ambities waar maken? Dan ben je bij Werkum aan het goede adres. Wij detacheren kandidaten voor mooie banen in de bouwsector. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven in de sectoren bouw, civiel, ruimte en duurzaamheid. Wil jij je graag op een van deze gebieden verder ontwikkelen? Werkum heeft een kantoor in Arnhem waar we graag kennis met je maken onder het genot van een kopje koffie. Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw toekomstige loopbaan vorm te geven zoals jij dat ambieert.

Wat bieden wij?

Werkum Arnhem heeft een breed aanbod van vacatures in de bouwsector. Werkum Arnhem detacheert bouwprofessionals op mbo, hbo en wo niveau. We zijn op zoek naar junior, maar ook naar medior en senior kandidaten. Op onze website staan onder andere vacatures voor Bouwkundig Calculator, een Junior Constructeur en een Senior beleidsmedewerker. Je kunt direct online solliciteren op werkum.nl als je geïnteresseerd bent in een van onze vacatures. Indien je voor ons gaat werken op basis van detachering, dan bespreken we graag met jou welk soort dienstverband het beste bij je past. We trachten altijd goed aan te sluiten bij jou persoonlijke voorkeuren en de mogelijkheden die onze opdrachtgevers bieden. Wij gaan op een transparante wijze te werk en streven naar een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Samenwerking

Werkum is een landelijk werkend detacheringsbureau en je kunt ons vinden op meerdere locaties in Nederland: Groningen, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Eindhoven. Op onze website vind je vacatures voor gerenommeerde opdrachtgevers in heel Nederland. We kijken ernaar uit om een samenwerking met je aan te gaan. Werkum onderscheidt zicht van andere bureaus door aandacht te besteden aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij begeleiden je bij elke stap in je loopbaan en bieden je actuele opleidingen aan. We werken nauw samen met erkende opleidingsinstituten, waaronder het HTI, De Betonvereniging, Bouwen met Staal en ICN. Je kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Wil je toegevoegd worden aan ons bestand met kandidaten? Stuur dan je CV en motivatie naar info@werkum.nl. We maken graag kennis met je.